Blog

PH Bizim için Neden Önemlidir?

  • Su hakkında bilgi edinirken, pH kelimesini zaten duymuşsunuzdur!
  • Neden bu pH kelimesi bizim için çok önemli?
  • pH alkali su nedir ?

pH alkali su, kısa bir potansiyel hidrojen kelimesidir. PH’ı alkali ve asidik halde tanımlar. PH değeri grafik farklı renk değişimi, ‘mor mavi’ in ‘sarı kırmızı’ ve alkalin asidik değer renkli bir derecelenme gösterir. ‘Düşük pH daha asidik’ ve ‘yüksek pH daha az asidik’ olarak adlandırdığımız hakkında birçok tanım var.

Biz düşük alkali olarak doğarız ve yaşadıkça asidiğe düşeriz. Vücudumuzun pH’ımızı asidik seviyeye düşürmesine neden olan çevre kirliliği, hormonlar, stres ve hastalıklar vardır. Yaşam dönemimizde ‘ Anabolik Aşama ‘, ‘ Homeostatik Sahne ‘ ve ‘ Katabolik Aşama ‘ olmak üzere üç ana aşama vardır .

25 yaşına kadar doğup ulaştığımız anabolik evre .
Homeostatik Sahne  25 yaşından 40 yaşına kadardır.
Katabolik Aşama  40 yaşından ölümümüze kadardır.

Yaşlanmadan sonra ‘insanoğlunun’ dehidrasyon, yaşlanma, oksidasyon ve asidozdan korumak için daha fazla Antioksidan Hidrojen Alkali suya ihtiyacımız var. PH 7.4 durumumuzu korumak için zengin alkali su içmek önemlidir. Arge-Su Su Arıtma Sistemleri, zengin alkali mineralli bir su içirin. Arge-Su Su Arıtma Sistemleri sağlığınızı iyileştirecek ve pH’ınızı alkalinize karşı koruyacaktır.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Bizi Arayın